Futballistát vegyenek! - Campo, Güiza, Vaskó

Vágólapra másolva!
 
Vágólapra másolva!

A Premier League-be frissen feljutott Hull City a Bolton Wandererstől elküldött spanyol focistával, Iván Campóval erősítene. Az Olympique Lyon támadóját, Sidney Govout a Portsmouth FC csábítja.

A Raja Casablanca marokkói középhátvédje, Amin Erbati az Olympique Marseille-be tart. A Le Mans UC középpályását, Stéphane Sessegnont a Newcastle United szeretné leigazolni.

A Karlsruher SC a stuttgarti Antonio da Silvát szerződtetné Hajnal Tamás helyére. A Juventus FC fiatal játékosa, Claudio Marchisio a Lazióba szerződhet.

A Toulouse FC török csatára, Mavlut Erding iránt az RCD Espanyol érdeklődik. Az RCD Mallorca csatárát, Daniel Güizát az Arsenal FC-vel is kapcsolatba hozták.

A Liverpool FC állítólag 12 millió fontot adna a Blackburn Roversnek David Bentleyért.

Vaskó Tamás szolgálataira nem tart igényt a Premier League kapujában (a Hull City elleni playoff-döntőben) elbukott Bristol City menedzsere, Gary Johnson - a kölcsönjátékosként alkalmazott válogatott védő visszatérhet Újpestre. Sovány vigasz lehet számára, hogy a City-edző rajta kívül megköszönte a gólvágó Darren Byfield, valamint a szintén támadó Enoch Showunmi szolgálatait, s kitette csapatából a középpályás Alex Russellt és a védő Martin Slocombe-ot is.

Seydou Keita a nyáron komoly átalakulás elé néző FC Barcelona labdarúgócsapatának első új szerzeménye. A 28 éves mali támadót 14 millió euróért vásárolta meg a katalán klub az FC Sevillától és négy éves szerződést kötött vele.

www.infosport-focivilag.hu