Futballistát vegyenek! - Farfán, Kuranyi

Vágólapra másolva!
 
Vágólapra másolva!

Az FC Barcelona izlandi csatárát, Eidur Gudjohnsent a Newcastle United és a West Ham United is vinné. Az Arsenal FC fiatal jobbhátvédje, Justin Hoyte az Aston Villában köthet ki. Az Olympique Lyon svéd középpályása, Kim Källström iránt a Sevilla FC érdeklődik.

A Palermo leigazolta a Livorno világbajnok kapusát, Marco Ameliát. A Stade Rennes középpályása, Etienne Didot a Toulouse FC játékosa lehet.

Az FC Schalke 04 közel áll ahhoz, hogy megszerezze a PSV Eindhoven perui támadóját, Jefferson Farfánt. Az Arminia Bielefeld érdeklődik a Borussia Dortmund dél-afrikai támadója, Delron Buckley iránt.

A Lazio megszerezte a Reggina veterán csatárát, Nicola Amorusót. A Napoli az FC Schalke 04 német támadójával, Kevin Kuranyival erősítene.

Az FC Barcelonánál folytatja pályafutását Daniel Alves, a Sevilla brazil labdarúgója. A 25 éves hátvéd sajtóértesülések szerint 29-32 millió euróért váltott klubot, és 2013-ig kötelezte el magát a katalán gárdához.

A bajnokságban csak a harmadik helyen zárt Barcelona már 14 millió euróért leigazolta a mali Seydou Keitát ugyancsak a Sevillától és ötmillióért a spanyol Gerard Piquét a Manchester Unitedtől, míg az uruguayi Martin Caceresért 16,5 milliót fizetett a Villarrealnak.

www.infosport-focivilag.hu