Kétszer is elsírta magát a szimbólummá vált hatéves ukrán kisfiú

Vágólapra másolva!
A kétgólos Sevcsenko mellett a hatéves Timur került a figyelem középpontjába Ukrajnában a svédek legyőzése után, aki nemzeti szimbólum lett gólöröme után.
Vágólapra másolva!

A svédek megverése után a 6 éves Timur lett a győzelem szimbóluma Ukrajna számára - olvasható a Kyiv Post honlapján. A kisfiú, akinek a pólóján az Eb két kabalaállata, Slavek és Slavko volt látható, azzal keltett feltűnést, hogy a tévé élőben mutatta örömét Andrij Sevcsenko győztes góljánál a svédek ellen.

A gólnak nagyon cukin örülő Timur - Sevcsenko mellett - gyorsan főszereplője lett az ukrán médiumoknak. "Timurnak ez volt az első futballmeccse, miután nyaggatta az apját, hogy szeretne már eljutni egy ilyenre. Nagyon szociális típus, szeret emberek között lenni" - mesélte az édesanyja.

"A fantasztikus győzelem mindenkire hatással volt a stadionban, Timur is azt mondta az apjának a meccs után, hogy focista akar lenni" - folytatta az anya. Timurnak annyira fontos volt a meccs, hogy kétszer is elsírta magát közben: először bánatában Ibrahimovic góljánál, majd örömében Sevcsenko második gólja után.

http://www.youtube.com/embed/ceGz-a2v0Z4