A buta gólokat és a szurkolóikat sajnálják az írek

Vágólapra másolva!
Az ír csapat tagjai roppant csalódottak amiatt, hogy csapatuk a horvátok elleni 3-1-es Eb-vereség után a spanyoloktól 4-0-ra kikaptak, és főleg az őket végletekig biztató drukkereket sajnálnák.
Vágólapra másolva!

"A meccs előtt azt mondtuk, hogy tanulnunk kell a hibáinkból, de nem így lett, mert kitoltunk saját magunkkal" - nyilatkozta Keith Andrews, az ír együttes középpályása.

"Buta gólokat kaptunk, és nem tanultunk semmit az első meccsből, de a spanyoloké egy olyan topcsapat, amely azonnal kihasználja, ha akár csak egy pillanatra nem figyelsz oda" - fogalmazott az angol másodosztályú Charlton Athletic játékosa.

Úgy érzi, a meccs során végig a saját árnyékuk után futottak az írek, és nem tudtak közelebb kerülni a "fantasztikus spanyol válogatotthoz".

Andrews kiemelte a csapat szurkolóit, akik végig kiálltak a csapat mellett. "A drukkerek minden dicséretet megérdemelnek, sajnos nem tudtuk megadni nekik azt, amit megérdemeltek volna. Az olaszok ellen értük és a saját büszkeségünkért fogunk játszani. Több ezren elutaztak ide, szóval megérdemlik."

A 31 éves védekező középpályás hozzátette: hét-nyolc perc volt hátra a meccsből, amikor már három-négy góllal is vezettek a spanyolok, mégis, a lelátóról csak az írek szurkolását lehetett hallani.