Az angolok kulcsembere élesre melegítette magát, a svédek halálos műtétről beszélnek

Theo Walcott, angol válogatott focista
Vágólapra másolva!
Theo Walcott szerint annak köszönhető, hogy beállása után egyből tudott segíteni az angol válogatotton a svédek ellen 3-2-re megnyert meccsen, hogy élesre melegítette magát. Zlatan Ibrahimovic tragédiáról, a svéd szövetségi kapitány pedig sikeres műtétről, de halott betegről beszél.
Vágólapra másolva!

"Örülök, hogy győztes gólt szereztem, de csalódott vagyok azért, mert kaptunk kettőt. Most megmutattuk, hogy igazi csapat vagyunk" - idézte az UEFA honlapja a sarokkal győztes gólt szerző Danny Welbecket.

Theo Walcott csereként beállva lőtt egy gólt és adott egy győztes gólpasszt Welbecknek. "Nem gondolom, hogy az én beállásom változtatta volna meg a meccset. Mindig csalódott vagyok, ha nem kezdek, de nagyszerű érzés az is, ha bejössz a padról, és segíteni tudsz a csapaton. Élesre melegítettem magam az oldalvonal mentén, ezért is tudtam egyből felvenni a meccs ritmusát."

"Rendkívül büszke vagyok a fiúkra, elsősorban arra, milyen jól futballoztak. De szomorú is vagyok, mert pontokat kellett volna szereznünk mindkét mérkőzésen, de kikaptunk és kiestünk. Erre mondják azt, hogy a műtét sikeres volt, csak meghalt a beteg" - nyilatkozta az Expressen című svéd napilapnak Erik Hamrén, a svédek szövetségi kapitánya.

Zlatan Ibrahimovic egy szóban összefoglalta érzéseit a TV4-nek: "Tragikus!" Aztán a Milan csatára bővebben is kifejtette véleményét: "Fantasztikus meccs volt, megmutattunk, hogy merünk agresszívabban is játszani. De egyszerűen nem volt szerencsénk a gólokkal, sajnálom, hogy veszítettünk, nem érdemeltük meg. Jobbak voltunk az ellenfélnél, annyi volt a különbség, hogy az angolok három gólt szereztek, mi pedig csak kettőt."

A támadó hozzátette, semmi pozitívummal nem tud szolgálni, szerinte simán továbbjuthattak volna a csoportból, de nem sikerült. A korai búcsú pedig tragikus és szégyenteljes.