Társoldalunk:

Szalai: Ha a hazádban fogadnak így, az különösen rossz

2016.04.11. 08:21

Szalai Ádámnak rosszul esett, hogy a magyar szurkolók kifütyülték őt a Horvátország elleni felkészülési mérkőzésen.

"Nehéz időszak ez számora" - árulta el a Nemzeti Sportnak adott interjúban Szalai Ádám, aki nem játszott a Hannover pénteki bajnokiján, amelyen az utolsó helyezett pontot szerzett a Hertha otthonában.

Az Eb a legfőbb cél

Szalai szerint nincs szó aról, hogy az új edző, Daniel Stendel nem számítana rá, és ugyanúgy dolgozik, mint eddig, mert arra fókuszál, hogy bekerüljön az Európa-bajnokságra kijelölt keretbe. Szalait kifütyülték a szurkolók az 1-1-re végződő magyar-horvát felkészülési meccsen, ami nem esett jól neki.

Csereként állt be a horvátok ellenFotó: Marton Szilvia - Origo

"Klubcsapatban sem lélekemelő az ilyesmi, de ha a hazádban fogadnak így, az különösen rossz. Számomra viszont pozitívum volt, hogy képes voltam kizárni a külső körülményeket, a játékra koncentráltam, és beleadtam mindent. Azt hiszem, jól sikerült, hiszen a második félidőt megnyertük. Szóval nem esett jól a füttyszó, de a nézőknek, a szurkolóknak jogukban áll, hogy véleményt nyilvánítsanak akkor is, ha az nem esik jól az érintetteknek".

Régóta nem szerzett gólt

Szalai az idényt még a Hoffenheimben kezdte, ott négy, a Hannoverben nyolc meccsen játszott, de nincs még gólja, a góltalansági sorozata 2014 decembere óta tart.