Dzsudzsák Balázsék a híd alatt fesztiváloznak

Bon Voyage fesztivál
Vágólapra másolva!
Május 22-én a Bon Voyage Fesztiválon kívánhatnak jó utat a magyar szurkolók az Eb-re készülő fociválogatottnak. Az MLSZ felkérésére készül egy CD, erről választhatják majd ki a drukkerek a magyar csapat Eb-himnuszát. Dzsudzsák Balázsról kiderült, hogy az öltözőben ő szokott lenni a DJ.
Vágólapra másolva!

A magyar-elefántcsontparti felkészülési mérkőzés után két nappal Bon Voyage Fesztivál néven rendeznek bulit a Budapest Parkban, a szurkolók ott búcsúzhatnak el az Európa-bajnokságra készülő fociválogatott tagjaitól – közölték az MLSZ szerdai sajtótájékoztatóján.

A sajtóeseményre hivatalos volt Dzsudzsák Balázs is, de

nem tudott a török klubjától időben eljönni,

így egy törökországi repülőtérről, videoüzenetben nyilatkozott.

A Bon Voyage fesztivál plakátja Fotó: Polyák Attila - Origo


"A csapat örül, hogy egy ilyen ötlet kipattant a fejekből, és a válogatott egy olyan rendezvényen vehet részt, ahol együtt meg tudja ünnepelni az Eb-sikert a szurkolókkal, a zenekarokkal, a barátokkal, mindazokkal, akik a csapat életében részt vettek" – mondta Dzsudzsák.

Készül egy CD, a szurkolók arról választhatják majd ki a csapat Eb-himnuszát.

A játékosok is énekelnek majd rajta.

Dzsudzsák szerint sokszor ő a DJ az öltözőben, ez alatt azt kell érteni, hogy az ő telefonjáról szólnak azok a dalok – többek között Majka és a Wellhello számai –, amelyekkel a játékosok "győztes hangulatba tudtak kerülni".

Válogatott

A fesztiválon fellépők, akik a Mol-kutakon hamarosan kapható CD-n is zenélnek: Hooligans, Lofti Begi, Soerii és Poolek, Firkin, Pixa, Koós János, Punnany Massif, Ocho Macho, Dj Superstereo, Biebers, Mary Popkids, Paso, Ganxsta Zolee és a Kartel, Irie Maffia, Brains, Rakonczai Imi és a válogatott, Muriel, Halott Pénz, Wellhello, Soho Party.

A Bursaspor szélsője a zenészek közül kiemelte Rakonczai Imi és Lofti Begi énekest, akik az öltözőben is bent voltak, segítették a csapatot, hogy

mindenki kellően felpörögjön a meccsek előtt.

Lofti Begi szerint egy győzelemmel és egy döntetlennel továbbjutunk a csoportból Fotó: Polyák Attila - Origo


"Nagyon örülök, hogy az Eb-részvétel kivívásával ennyire meg tudtunk mozdítani Magyarországot, és remélem, hogy ez a koncert is jó hangulatban fog telni, és mindenki kellően ki tudja magát tombolni" – tette hozzá a 29 éves játékos, aki reméli, hogy az Eb után is lesz mit ünnepelni.

"Emellett persze remélem, hogy

Az Irie Maffia egyik tagja az Eb-labdát igyekszik belelőni egy kukába Fotó: Polyák Attila - Origo


A válogatott csapatkapitánya a sérüléséről is beszélt. "A lábam egyre jobban van, múlt hét szerda óta edzek, sajnos a hétfői, Besiktas elleni derbire még nem neveztek a keretbe, de minden rendben van.

de ez nem akadályoz meg abban, hogy teljes értékű munkát végezzek, és játékra kész állapotban legyek a hétvégére. Remélem, a keretben leszek, és játszani fogok, csakúgy, mint egy hónap múlva a válogatott meccsén."