A Fradi is hívja a Puskás Akadémia válogatottját

Feröeri focisták személyiség foglalkozása labda labdarúgó sportoló SZEMÉLY TÁRGY
 Szerkesztés Kulcsszavak:Feröeri focisták Képaláírás:Greece's Kostas Mitroglou (R) vies with Faroe Island's Brandur Olsen (L) durin
Tórshavn, 2014. október 15. Fiola Attila és a feröeri Christian Holst (j) a labdarúgó Európa-bajnoki selejtezők F csoportjában vívott Feröer-szigetek - Magyarország találkozón a tórshavni Nemzeti Stadionban 2014. október 14-én. A magyar labdarúgó-válogatott 1-0-ra nyert. MTI Fotó: Illyés Tibor
Vágólapra másolva!
A Puskás Akadémia kiesett az NB I-ből, így biztosra vehető, hogy a csapat stabil válogatott játékosa, Fiola Attila távozik Fecsútról. A Fradi érdeklődik, a védő viszont inkább Angliába vagy Németországba igazolna.
Vágólapra másolva!

"Én is hallottam a bajnokcsapat érdeklődéséről, de konkrétumról nem számolhatok be" – mondta Fiola Attila a Nemzeti Sportnak az FTC állítólagos megkereséséről.

Forrás: MTI/Illyés Tibor

"Jelentős céljaim vannak,

nagy álmom, hogy Németországban vagy Angliában játszhassak. Persze, sok függ attól, hogy miként teljesít a válogatott és persze én a franciaországi kontinenstornán, ha minden jól alakul, talán több ajánlat közül válogathatok” - nyilatkozta a 26 éves futballista. Hozzátette, nagyon bántja a lelkét, hogy a Puskás kiesett az NB I-ből, a felcsútiakhoz még másfél éves szerződés köti.