Negyedszer fut neki az esküvőjének a Leicester sztárja

Jamie Vardy angol fociválogatott
Vágólapra másolva!
Szerdán tartja esküvőjét Jamie Vardy, az angol bajnok Leicester City labdarúgócsapatának csatára, az idény felfedezettje, aki negyedszerre próbálja elvenni feleségül menyasszonyát, Rebekah-t.
Vágólapra másolva!

A pár már tavaly júniusban, majd idén kétszer is kitűzte a jeles nap dátumát, de az esküvőt mindháromszor le kellett mondani a játékos válogatottbeli kötelezettségei miatt.

Vardy most is az Európa-bajnokságra készülő angol kerettel tréningezik, de szerdára kimenőt kap, s valószínűleg az ausztrálok elleni, pénteki felkészülési meccset is kihagyja,

bár ő azt mondja, szívesen játszana.

Csendes este lesz

"Nem lesz nászút. Azt majd valamikor jövőre megtartjuk" - közölte. "Csendes este lesz a szerdai. Persze remélem, hogy a vendégek jól mulatnak majd, de az én estém csendes lesz. Nincs megszabva, hogy meddig lehetek fenn,

és eleget fogok aludni ahhoz, hogy megfelelő állapotban térjek vissza a válogatotthoz."

Micsoda év: bajnoki cím, esküvő, aztán jöhet az Eb Forrás: AFP

Hodgson nyugodt szívvel engedi el

Roy Hodgson szövetségi kapitány boldogan engedte el a 29 éves futballistát a nagy napra. "Egyáltalán nem aggódom miatta. Tudom, hogy józanul fog viselkedni. Tudom, hogy nagyon szeretne bekerülni a Franciaországba utazó csapatba, s ezért mindent meg is tesz. Ezért biztos vagyok abban, hogy amikor szombat reggel viszontlátom, jó állapotban lesz" - fogalmazott a kapitány.

Vardy fantasztikus szezont produkált a Leicester színeiben, 24 góljával oroszlánrészt vállalt abban, hogy a kiscsapat története során először bajnok lett. A formáját a válogatottban is kamatoztatta, Anglia legutóbbi három mérkőzésén eredményes volt.

A meccseken nem izgult, most fog

"Furcsa, de a meccseken nem igazán izgulok. Akkor biztosan izgulni fogok, ha az oltár előtt állva a menyasszonyom még nem tűnik fel" - mondta mosolyogva.

A csatár elárulta: még mindig alig hiszi el, ami vele történik, nevezetesen, hogy négy szezonnal ezelőtt még az ötödosztályban szerepelt, most pedig ő az angol futball egyik legnagyobb csillaga. A karrierjét a tervek szerint egy hollywoodi produkcióban is feldolgozzák, a film forgatása jövőre kezdődhet el.