A spanyol válogatott is elveszített egy Real-védőt

Dani Carvajal, Real Madrid, foci
Real Madrid's Spanish defender Dani Carvajal is escorted off the pitch during the UEFA Champions League final football match between Real Madrid and Atletico Madrid at San Siro Stadium in Milan, on May 28, 2016. GIUSEPPE CACACE / AFP
Vágólapra másolva!
Dani Carvajal, a Real Madrid spanyol válogatott védője a szombati Bajnokok Ligája-döntőn sérült meg, és a hétfői vizsgálatok után már biztos, hogy nem lesz ott az Európa-bajnokságon.
Vágólapra másolva!

A szombati Bajnokok Ligája-döntő 52. percében Dani Carvajal könnyek között hagyta el a pályát, és a hétfői orvosi vizsgálat után már biztos, hogy a Real Madrid hátvédje nem lehet ott az Európa-bajnokságon.

Vicente del Bosque, a spanyol válogatott szövetségi kapitánya úgy nyilatkozott, hogy nem számolhat a védővel, mert biztos, hogy sérülése nem jön rendbe a torna június 10-i rajtjáig. A helyére az Arsenal védőjét, Hector Bellerínt hívta be a keretbe. Az edző a végleges névsort csak órákkal a határidő előtt, kedden hozza nyilvánosságra.

Dani Carvajal a BL-döntőn sérült meg Forrás: AFP/Giuseppe Cacace

Korábban a Real egy másik védője, a francia Raphaël Varane sérült meg, és Didier Deschamps kénytelen volt kihagyni őt a házigazdák Eb-keretéből.