Modell barátnőjéből merít erőt a lengyel futballista

Grzegorz Krychowiak, Célia Jaunat, foci
Grzegorz Krychowiak, Célia Jaunat, foci
Vágólapra másolva!
A futballrajongó férfiak nagyon boldogok lehetnek, hogy a Sevilla labdarúgócsapatának játékosa, Grzegorz Krychowiak felépült, mert így nem csupán a védekező középpályás lehet ott az Európa-bajnokságon, de minden bizonnyal feltűnik a lelátón kedvese, a csinos francia modell, Célia Jaunat is.
Vágólapra másolva!

Krychowiak még 2014 nyarán szerződött a Sevilla együtteséhez, amellyel kétszeres Európa Liga-győztesnek mondhatja magát, az idei, Liverpool elleni finálét is végigjátszotta.

A bajnokságban 26 mérkőzésen lépett pályára, és játszott a Barcelona elleni Király-kupa-döntőn is, ahol kisebb térdsérülést szenvedett, így két hetet ki kellett hagynia. A válogatottban azonban vártak rá, hétfőn 85 percet játszott a Litvánia elleni 0-0-s mérkőzésen, így semmi akadálya, hogy az Európa-bajnokságon is pályára lépjen.

Krychowiak és barátnője Forrás: Instagram/Célia Jaunat

Franciaországban minden bizonnyal ott lesz párja, Célia Jaunat francia modell is, akivel ottani légióskodása során ismerkedett meg. „A kezdetektől élveztem a társaságát, egy magas, jó felépítésű, mosolygós férfi. És ahogy beszélt, az teljesen feldobott, ugyanis szörnyű a francia kiejtése” – nyilatkozta a futballistáról kedvese.

Célia Jaunat a lengyeleknek szurkol Forrás: Instagram/Célia Jaunat

A Playboy lengyel kiadásának júniusi számában két válogatott játékossal is készült interjú, Kamil Glik mellett Krychowiak is mesélt magáról.

Meg lehet érteni Krychowiak oxigénhiányát Forrás: Instagram/Célia Jaunat

„Egy csepp alkoholt sem iszom. Van, akinek ez komoly lemondással jár, számomra nem. De egészen más a helyzet a szexszel. Mit mondhatnék? Ez egy kapcsolat fontos része, olyan, mint az éltető oxigén” – magyarázta.