Michelin-csillagos séf főz Geráékra

Francia újság
Polyák
Vágólapra másolva!
A Nice Matin nevű nizzai lapban vasárnap cikk jelent meg a magyar válogatott Eb-szálláshelyéül szolgáló Terre Blanche nevű ötcsillagos luxushotelről, amely ezúttal nem a golfőrülteket látja vendégül, hanem 23 futballistát, és a csapat körüli stábot.
Vágólapra másolva!

A terület birtokosa a német milliárdos, az SAP alapítója, Dietmar Hopp, akinek a golf mellett a futball a szenvedélye, és az ő támogatásával jutott fel az addig teljesen ismeretlen Hoffenheim a német ötödosztályból a Bundesligába.

A magyar csapat a 115 szobából 49-et foglalt le a luxushotelben, amelynek a legnagyobb előnye a biztonsága, főleg a mostani helyzetben, amikor a terrorkészültség miatt szükségállapot van Franciaországban, mondta a lapnak Gilles Fouilleroux, Terre Blanche egyik vezetője.

Forrás: Polyák Attila - Origp

A biztonság mellett az étkezés sem elhanyagolható szempont, és ilyen téren is jó kezekben vannak a magyarok, ugyanis a Michelin-csillagos séf, Philippe Jourdin főz rájuk.

Terre Blanche Forrás: Polyák Attila - Origp

"Nem kell tudnom magyarul, a konyhának közös nyelve van. Sok levest, húst és tésztát készítünk a számukra" - mondta a lapnak Jourdin.