Csak átruccanunk Bordeaux-ba a három pontért

osztrák szurkolók, foci-Eb
osztrák szurkolók, foci-Eb
Vágólapra másolva!
Egyhetes dél-franciaországi nyaralás után megy rengeteg osztrák szurkoló a magyarok elleni keddi Eb-csoportmeccsre. Nagyon bíznak a csapatukban, a miénket alig ismerik, bár van, aki hallott a jó védelmünkről.
Vágólapra másolva!

Nem lennénk feltétlenül csalódottak, elvégre ez egy torna, a csoportban is van még két mérkőzésünk – ezt válaszolta helyszíni tudósítóinknak négy osztrák szurkoló a nizzai reptéren arra a kérdésre, hogy nagyon letörné-e őket, ha nem nyerne az osztrák válogatott kedd este a magyarok ellen.

Az egységesen osztrák mezekbe öltözött, sálakkal és egyéb kiegészítőkkel is felszerelkezett csoport szerint 15-20 ezren biztatják majd Ausztriát a bordeaux-i stadionban.

Elég optimisták Forrás: Origo


Az esélyekről azt mondták, szerintük az osztrák csapat "kicsit jobb, mint a magyar", hiszen van több, a német Bundesligában és a Premier League-ben rendszeresen játszó futballistája.

Ennek ellenére biztosak benne, hogy nehéz lesz a mérkőzés Marcel Koller csapatának, elsősorban azért, mert

Tudósítóink beszéltek egy másik csoporttal is, amelynek a tagjai már sokkal magabiztosabbnak bizonyultak. Azt mondták, azért van sok osztrák szurkoló Nizzában, mert jellemzően leruccantak nyaralni a Riviérára egy hétre, és közben átmentek Marseille-be megnézni az angol–orosz meccset.

Akik onnan épségben hazatértek, azok pedig most

– jelentették ki mosolyogva, szándékolt elbizakodottsággal.

Az egységben bíznak

A saját csapatukról azt mondták, nagyon jónak tartják, mert a selejtezők során végig egységes volt, és közben van egy-két olyan klasszisa, mint az angol Stoke Cityben szereplő Marko Arnautovic.

A magyarok válogatottról ugyanakkor saját bevallásuk szerint nem tudnak semmit, egyedül Szalai Ádámot ismerik, a Bundesligából. Érdeklődtek, mennyi magyar drukker lehet majd a meccsen, búcsúzóul pedig viccelődve közölték, az újságíróknak szerintük nem is érdemes elmenniük a meccsre, úgyis az osztrákok nyernek.

Reméljük, este 8-kor már nem lesz ilyen jókedvük.

A cikk megjelenését támogatta a Magyar Telekom.