Ronaldót kiborította az izlandi foci

portugália-izland
SAINT-ETIENNE, FRANCE - JUNE 14: Cristiano Ronaldo (C) of Portugal competes for the ball against Ari Skulason (L) and Kari Arnason (R) of Iceland during the UEFA EURO 2016 Group F match between Portugal and Iceland at Stade Geoffroy-Guichard on June 14, 2016 in Saint-Etienne, France. (Photo by Michael Steele/Getty Images)
Vágólapra másolva!
Nem leplezte csalódottságát Cristiano Ronaldo a portugálok Izland elleni 1-1-es Eb-meccse után. Elsősorban az északiak futballja miatt háborgott. 
Vágólapra másolva!

"Izland nem próbálkozott semmivel, csak védekezett, védekezett és védekezett, és a kontrákra várt. Szerintem nagyon szerencsés éjszaka volt ez a számukra – mérgelődött a Real Madrid sztárja. – Úgy ünnepelték a döntetlent, mintha megnyerték volna az Eb-t, ez hihetetlen volt a számomra."

Ronaldo a saját csapatának a játékáról kevesebb szót ejtett.

"Meg kellett volna szereznünk a három pontot, ennek ellenére rendben voltunk" – vélekedett.

A portugál–izlandi 1-1 azt jelenti, hogy a kedd este Ausztria ellen 2-0-s győzelmet aratott magyar válogatott vezeti a csoportot, amelynek második körében szombaton Dzsudzsák Balázsék Izland, míg Cristiano Ronaldóék Ausztria csapatával találkoznak.