Gera elárulta, mi Király másik kabalaruhája

EB Foci Magyar válogatott Magyar - Osztrák Király Gábor UEFA Euro 2016
Európa Bajnokság 2016. Magyarország - Ausztria - Király Gábor UEFA Euro 2016
Vágólapra másolva!
Gera Zoltán szerint ahogy telnek az évek, Király Gábor azzal párhuzamosan lesz egyre jobb kapus. Szalai Ádám gólját megérezték.
Vágólapra másolva!

„Idősebb és jobb, rengeteg tapasztalata van, mégis motivált és ugyanolyan gyors, mint évekkel ezelőtt volt – idézte Gerát az ESPN, amikor a 37 éves középpályás a 40 éves magyar válogatott kapusról beszélt. – Rendkívül karizmatikus játékos, amikor ott van a pályán, akkor egyszerűen nem félsz semmitől és senkitől, mert tudod, hogy ő mindig a legjobbat nyújtja, amit tud. Nagyon szeretek vele játszani.”

Mint a jó bor Fotó: Polyák Attila - Origo

Természetesen kérdezték Gerát a magyar kapus népszerű melegítőjéről is. „Ebben is alszik, ez a pizsamája - viccelődött a Ferencváros játékosa. – Van más kabalája is, mindig egy fekete kosárpólót visel a pulóver alatt, 13-as szám és egy tigris van rajta. Elképzelhetik, hogy milyen lehet ebben védeni 40 fokban.”

Gera kitért a hosszú góltalansági sorozatát lezáró Szalai Ádámra is. „Nagyon nagy nyomás volt rajta az elmúlt hónapokban, nehéz időszakon van túl. Biztosak voltunk abban a meccs előtt, hogy be fog találni, mondtuk is neki és még a szünetben is biztattuk. Az egész csapat mögötte volt.”