Rosicky és Modric is megsérült

Csehország-Horvátország euro 2016 foci eb
SAINT-ETIENNE, FRANCE - JUNE 17: Luka Modric of Croatia and Tomas Rosicky of Czech Republic battle for possesion during the UEFA EURO 2016 Group D match between Czech Republic and Croatia at Stade Geoffroy-Guichard on June 17, 2016 in Saint-Etienne, France. (Photo by Michael Steele/Getty Images)
Vágólapra másolva!
A cseh Tomás Rosicky és a horvát Luka Modric is megsérült a két csapat egymás elleni Európa-bajnoki csoportmérkőzésén pénteken, a franciaországi Saint-Étienne-ben.
Vágólapra másolva!

A cseh válogatott csapatkapitánya, Rosicky kényszerből végigjátszotta a 2-2-es döntetlennel végződő meccset, mert amikor megsérült a combja, Pavel Vrba szövetségi kapitány már kihasználta mindhárom cserelehetőségét.

A 35 éves támadó középpályás a lefújás után elmondta, hogy bizonyára ki kell hagynia a Törökország elleni keddi mérkőzést, sőt a cseh köztelevíziónak úgy fogalmazott: nem kizárt, hogy számára véget ért az egész Európa-bajnokság.

Luka Modric és Tomas Rosicky Forrás: Getty Images/2016 Getty Images/Michael Steele

A 62. percben ágyéksérülés miatt lecserélt horvát Luka Modric a meccs utáni első vizsgálatok alapján szintén nem játszhat a D csoport harmadik fordulójában, amikor csapata ellenfele a címvédő Spanyolország lesz.

A Real Madrid középpályása ugyanakkor hangsúlyozta: nagyon reméli, hogy pályára léphet kedden.