Vágólapra másolva!
Az Európa-bajnokság előtt a fogadóirodák körülbelül 250-szeres oddsra adták a magyar válogatott végső győzelmét, mára ez jelentősen változott. Körbenéztünk a fogadóirodáknál, mennyire tartják Bernd Storck csapatát.
Vágólapra másolva!

A Bwinen például annyira biztosra veszik a továbbjutásunkat, hogy arra nem is lehet fogadni. Van olyan kérdés, hogy Portugália, Izland vagy Ausztria bejut-e a nyolcaddöntőbe az F csoportból, de a magyarokat kihagyták a felsorolásból. Arra viszont lehet pénzt tenni, hogy megnyerjük-e a csoportot, erre 3,25 a szorzó, a portugálok csoportgyőzelmére 1,55, Izlandéra 8 az odds.

Forrás: Origo

A magyarok végső győzelmére itt már csak 101-szeres a szorzó (emlékeztetőül: 250-ről indultunk). Ezzel megelőzzük többek között Oroszországot, Törökországot, Svédországot, Szlovákiát, Romániát és a selejtezőcsoportunkat megnyerő Észak-Írországot is.

Forrás: Origo

A Bet365-ön több mindenre lehet fogadni, például a portugálok elleni meccsen arra, hogy Szalai Ádám góljával 1-0-ra nyerünk, erre 76-szoros az odds, ha Dzsudzsák találatával győzünk, arra 91-szeres pénzt fizet. Ha a magyarok végső győzelmére akarunk tenni pénzt, az itt jobban fizet, mint a Bwinen, ugyanis 151 az oddsa, a döntőbe jutásunk 51-szeres, az elődöntőnk pedig már csak 15-szörös pénzt ér. Arra is lehet itt fogadni, hogy bejutunk a nyolcaddöntőbe, de ennek 1,001 a szorzója, annak viszont, hogy kiesünk a csoportkör után, 101 az oddsa.

Forrás: Origo

Az Unibeten ugyancsak 151-szeres pénzt fizetne, ha megnyernénk a tornát. Arra nem lehet fogadni, hogy továbbmegyünk a csoportból, sőt, a már továbbjutott csapatok között jelzik a magyar válogatottat. Ettől függetlenül arra lehet fogadni, hogy kiesünk a csoportmeccsek után (101-es odds), a nyolcaddöntőben való búcsúnk 1,25-ös szorzóval bír.

Forrás: Origo

A leghíresebb brit fogadóirodánál sem lehet arra tenni, hogy továbbmegyünk a csoportból, arra viszont igen, hogy az első két hely valamelyikén végzünk a négyesben, erre 1,14 a szorzó, a csoportgyőzelmünkre 2,75 az odds.

Forrás: Origo