Kádár: Tudjuk, hogy egyikünk sem Cristiano Ronaldo

EB Magyar Válogatott Marseille Foci Dzsudzsák Balázs Kádár Tamás Szalai Ádám Magyarorszák - Izlan mérkőzés a 2016-os francia európa bajnokság csoportkörében
Magyarorszák - Izlan mérkőzés a 2016-os francia európa bajnokság csoportkörében
Vágólapra másolva!
Senki sem várta a magyar válogatottól, hogy két forduló után még veretlenül álljon a labdarúgó Európa-bajnokságon, mondta Kádár Tamás, aki egy lengyel portálnak azt nyilatkozta, ha jól dolgozik a csapat, akkor bárkit legyőzhet.
Vágólapra másolva!

Szerdán a magyar labdarúgó-válogatott Portugália ellen lép pályára az Európa-bajnokság F csoportjának utolsó fordulójában, és amennyiben nyerne, csoportelsőként juthatna tovább.

„Még nem veszítettünk mérkőzést az Európa-bajnokságon, és senki sem várta, hogy ilyen eredményeket fogunk elérni” – idézte a válogatott egyik legjobbját, Kádár Tamást a Sport.pl portál.

A csoportban a magyar válogatott 4 pontjával az élen áll, Izland és Portugália két-két ponttal áll, Ausztriának pedig egy pontja van.

Kádár Tamás Fotó: Polyák Attila - Origo

„Most már bármi megtörténhet. Nagy önbizalommal készülünk, keményen dolgozunk az edzéseken és a meccseken is. Portugáliának kiváló futballistái vannak, de megmutattuk már, hogy ha jól dolgozunk, akkor bármit elérhetünk és bárkit legyőzhetünk. Izland ellen bebizonyítottuk, hogy képesek vagyunk arra, hogy többet birtokoljuk a labdát, és több párharcot nyerjünk. Azonban azt is tudjuk, hogy egyikünk sem Cristiano Ronaldo” – nyilatkozta még a portál szerint Marseille-ben a második csoportmérkőzés után.

Martin Harnikkal nagy csatát vívott az első csoportmeccsen Forrás: Getty Images/2016 Getty Images/Ian Walton

Hozzátette, a válogatott két vezére Gera Zoltán és Király Gábor, akiknek komoly tapasztalatuk van, de a keretben sok a fiatal játékos is található.

A Lech Poznan védője elmondta, figyelemmel kíséri a lengyel válogatottat is, és nagyon bízik abban, hogy klubtársa, Karol Linetty is szerepet kap majd a tornán.