A Fradi egykori hollandja tudja, hogyan győzhető le Belgium

Julian Jenner
A ferencvárosi Julian Jenner gólöröme a Diósgyőri VTK - Ferencváros mérkőzésen
Vágólapra másolva!
Julian Jenner, a Ferencváros és a Diósgyőr korábbi játékosa reméli, hogy a belgák lenézik a magyarokat, és ezért Bernd Storck csapata jut majd be a legjobb nyolc közé. A 32 éves holland csatár többes szám első személyben is írt a magyarok Eb-szerepléséről.
Vágólapra másolva!

"Épp csak meghallgattam a Thibaut Courtois-val készített interjút, és a kapus azt mondta, örül, hogy a magyarokkal játszhatnak, mint ahogy annak is, hogy a kieséses szakasz alsó ágán szerepelnek, elkerülve így Németországot, Franciaországot, Olaszországot. Más szóval, számukra sétagalopp lesz a döntőig vezető út" - írta a Facebookon Jenner, majd rátért a magyarokra.

MTI/Vajda János

"Amikor a magyar-portugál meccset néztük, mi is azt mondtuk, hogy Portugáliáé az erősebb csapat. Nagyobb nevek vannak a keretükben, olyanok, mint Cristiano Ronaldo, Nani vagy Pepe. Aztán minden másképp történt, kiderült, hogy a magyar csapat egyenlő szinten van a portugálokkal.

"Belgiumnak viszont nincsenek olyan játékosai, mint Ronaldo, vagy hátul egy olyan szörny, mint Pepe. Van viszont egy Eden Hazardjuk, és igen, vannak olyan focistáik, akik a Premier League-ben szerepelnek. Ez nem hangzik rosszul. De! Ki gondolta volna, hogy a Leicester megnyeri az angol bajnokságot? Ki gondolta volna, hogy Brazília 7-1-re kikap a világbajnokságon. Senki!"

"Amit mondani szerettem volna, hogy kérlek, Thibaut, nézd le a magyar csapatot, és akkor majd visszavonhatod a szavaidat, amikor meglátod majd a 11 mágikus magyart és azt a 40 ezer drukkert, aki mögöttül áll. Ha újranézem az interjút, az az érzésem, hogy

Jenner szerint egyébként nem számít, hogy mire mennek a magyarok a belgák ellen, hiszen a mostani Eb-n nyújtott teljesítményük alapján már most visszakerültek a futballtérképre.

"A futballban bármi megtörténhet, emlékezzünk csak vissza, amikor a görögök Európa-bajnokok lettek. Mi is megcsinálhatjuk! Hajrá Magyarország. A tippem: Magyarország-Belgium 2-1."