Dzsudzsák: Eddig minden álomszerű

Így buliztak a magyarok Budapest utcáin: tombolt a közönség!
Dzsudzsák Balázs (b2) csapattársaival ünnepel, miután gólt rúgott a franciaországi labdarúgó Európa-bajnokság F csoportja harmadik fordulójának Magyarország – Portugália mérkőzésén a lyoni stadi
Vágólapra másolva!
Dzsudzsák Balázs nyilatkozott az UEFA honlapjának egy rövidet, amiben elmondta, még mindig a hatása alatt vannak a Magyarországról érkező képeknek. 
Vágólapra másolva!

"Egyelőre minden álomszerű! Mindig kérdezik a meccsek után, hogy mit érzünk, de nem is tudjuk kifejezni magunkat a válaszainkban, mert

- kezdte a rövid interjút Dzsudzsák.

"15 millió ember eszét vesztette, mindenki az utcára megy, és ünnepelni akar. Mindenki a mi meccseinket akarja látni" - tette hozzá a magyar csapat kapitánya.

Együtt a közönséggel Forrás: MTI

A magyar csapatból korábban több játékos is elmondta, szívesen hazaugrana bulizni egyet a magyarokal, és hogy nagyon jólesik nekik a közhangulat. Dzsudzsák már másodszor utal rá, hogy 15 millióan tombolnak a meccseiken, hiszen a határon túli magyarokról is olyan felvételek jelennek meg, mint a magyarországi szurkolókról: együtt nézik a meccseket, óriási örömünnep az Európa-bajnokság.

Dzsudzsák a harmadik csoportmeccsen, Portugália ellen szerezte meg első gólját az Eb-n, egyből kettőt lőtt, ezzel végzett 3-3-ra a magyar csapat.