Löw újabb szagos testtájat fedezett fel magának

Németország-Lengyelország euro 2016 foci eb
Saint-Denis, 2016. június 16. Joachim Löw német szövetségi kapitány a 2016-os franciaországi labdarúgó Európa-bajnokság C csoportja második fordulójában játszott Németország-Lengyelország mérkőzésen a Saint-Denis-i Stade de France-ban 2016. június 16-án. (MTI/EPA/Abedin Taherkenareh)
Vágólapra másolva!
Nem akarjuk elhinni, hogy Joachim Löw ezt nem direkt csinálja. A szlovákok elleni meccsen a hónaljáról vett szagmintát nagy gondossággal.
Vágólapra másolva!

A német válogatott szövetségi kapitánya mintha egyenként ki akarná pipálni a nyilvános gusztustalankodás minden műfaját.

Joachim Löw a szlovákok elleni vasárnapi nyolcaddöntőn újabb szagmintavételre érdemes testtájat fedezett fel magának: a hónalját. A biztonság kedvéért egymás után kétszer is ellenőrizte:

Löw a pár évvel ezelőtt bemutatott buzgó orrtúrás után az Eb-n vezette be a nadrágban turkálás utáni ujjszagolgatást, oly mértékű hüledezést kiváltva ezzel, hogy kénytelen volt bocsánatot kérni az állítása szerint öntudatlan, az adrenalin hatása alatti bemutatóért.

Figyelmet kérek, attrakció! Forrás: MTI/EPA/Abedin Taherkenareh

Nagyon izgulunk, hogy hova lehet még innen továbblépni. Az Eb mindenesetre a németek legutóbbi játéka alapján elég hosszúnak ígérkezik számukra, szóval készüljünk!