Társoldalunk:

Hova igazoljon Nagy Ádám? Szavazzon!

2016.06.30. 14:10

Nagy Ádám az egyik legkapósabb magyar focista lett az Európa-bajnokság után. Pályafutása és a magyar labdarúgás szempontjából nem mindegy, hogy hova igazol.

A Ferencvárost szinte egészen biztosan elhagyja a 21 éves középpályás, akiért az Európa-bajnokság előtt a Chelsea is bejelentkezett. Ezt az osztrák Rapid Wien sportigazgatója árulta el, miután ők is szerették volna szerződtetni Nagyot, aki azonban az Eb előtt nem akarta elkötelezni magát, így a Rapidnak és a Chelsea-nek is nemet mondott.

Az utóbbi napokban azonban mintha kétfősre csökkent volna a versenyfutás Nagyért, az egyik a Benfica, a másik pedig az Olympique Marseille, legalábbis ennek a két csapatnak az érdeklődéséről szól a legtöbb hír. Több cikk azt állította, hogy már meg is egyik vagy másik csapattal.

Nagy Ádámért kétmillió eurót is kaphat a FradiForrás: MTI/Illyés Tibor

Információnk szerint azonban Nagy Ádám még egyetlen csapatnak sem mondott igent, sőt, a francia és a portugál bajnokságon kívül szóba jöhet még egy harmadik európai bajnokság is. Forrásunk nem árulta el, hogy melyik az a harmadik ország, de úgy tudja, hogy a hét végéig eldőlhet a focista sorsa.

Addig is segítsünk neki, szavazzon, hogy hova igazoljon a magyar foci egyik legnagyobb ígérete!