Ronaldo legutóbb csúnyán lealázta Bale-t

504075553 HORIZONTAL FOOTBALL FULL LENGH ACTION JOY ATTITUDE
Real Madrid's Portuguese forward Cristiano Ronaldo (L) and Real Madrid's Welsh forward Gareth Bale react during the Spanish league football match Real Madrid CF vs RCD Espanyol at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid on January 10, 2015. AFP PHOTO/ GERARD JULIEN
Vágólapra másolva!
Az Eb egyik elődöntőjében Portugália–Wales meccset rendeznek, tehát összecsap egymással Cristiano Ronaldo és Gareth Bale, utóbbinak van miért visszavágnia.
Vágólapra másolva!

Amikor Bale a Real Madridba igazolt, akkor állítólag ezt világrekordnak számító, kb. 100 millió euróért tette. Sokan tartottak attól, hogy a két dudás tipikus esete áll majd fent a madridiaknál, ám Bale beállt a sorba, és mondhatjuk, hogy ő is behódolt Cristiano Ronaldónak.

Egész évben egymás mellett, most egymás ellen Forrás: AFP/Gerard Julien

Persze utóbbi egóját valószínűleg továbbra is böki, hogy a világ legdrágább játékosával kell egy csapatban fociznia, hogy nem feltétlenül ő a csapat leggyorsabb játékosa, hogy nem biztos, hogy ő lövi a legjobban a szabadrúgásokat (a statisztika szerint pocsékul rúgja, mégis nagyrészt ő végezheti el).

A két sztár most egymás ellen játszhat, legutóbb erre egy BL-negyeddöntőben, öt éve volt példa, amikor Bale még a Tottenham focistája volt, de szép emlékei nem lehetnek a párharcról. Nem úgy Ronaldónak.

Az első meccsen a Real Madrid 4-0-ra győzött, ezzel gyakorlatilag eldöntötte a továbbjutást, Ronaldo szerezte az utolsó gólt:

A londoni visszavágón is nyerni tudott 1-0-ra a spanyol csapat, ugyancsak Ronaldo góljával, így 5-0-s kiütéssel jutott az elődöntőbe.