Társoldalunk:

Ronaldo legutóbb csúnyán lealázta Bale-t

2016.07.02. 17:54

Az Eb egyik elődöntőjében Portugália–Wales meccset rendeznek, tehát összecsap egymással Cristiano Ronaldo és Gareth Bale, utóbbinak van miért visszavágnia.

Amikor Bale a Real Madridba igazolt, akkor állítólag ezt világrekordnak számító, kb. 100 millió euróért tette. Sokan tartottak attól, hogy a két dudás tipikus esete áll majd fent a madridiaknál, ám Bale beállt a sorba, és mondhatjuk, hogy ő is behódolt Cristiano Ronaldónak. 

Egész évben egymás mellett, most egymás ellenForrás: AFP/Gerard Julien

Persze utóbbi egóját valószínűleg továbbra is böki, hogy a világ legdrágább játékosával kell egy csapatban fociznia, hogy nem feltétlenül ő a csapat leggyorsabb játékosa, hogy nem biztos, hogy ő lövi a legjobban a szabadrúgásokat (a statisztika szerint pocsékul rúgja, mégis nagyrészt ő végezheti el).

A két sztár most egymás ellen játszhat, legutóbb erre egy BL-negyeddöntőben, öt éve volt példa, amikor Bale még a Tottenham focistája volt, de szép emlékei nem lehetnek a párharcról. Nem úgy Ronaldónak.

Az első meccsen a Real Madrid 4-0-ra győzött, ezzel gyakorlatilag eldöntötte a továbbjutást, Ronaldo szerezte az utolsó gólt:

A londoni visszavágón is nyerni tudott 1-0-ra a spanyol csapat, ugyancsak Ronaldo góljával, így 5-0-s kiütéssel jutott az elődöntőbe.