Két magyar a foci-Eb rémálomcsapatában

Horizontal TEAM GROUP PICTURE
Hungary's national team players (1st row, L to R) Ádám Gyurcsó, Ádám Nagy, László Kleinheisler, captain Balázs Dzsudzsák and Attila Fiola (2nd row, L to R) Adam Szalai, goalkeeper Gabor Kiraly, Ádám Lang, Adam Pinter, Tamas Kadar and Roland Juhász pose for a team photo ahead of a friendly football match between Hungary and Ivory Coast on May 20, 2016 at Groupama Arena of Budapest. / AFP PHOTO / ATTILA KISBENEDEK
Vágólapra másolva!
A Whoscored.com nevű statisztikai oldal a saját osztályzatai alapján összerakta a foci-Eb legrosszabb csapatát, amelyben két magyar játékos is helyet kapott.
Vágólapra másolva!

Juhász Roland és Lang Ádám összességében nem játszott rosszul az Európa-bajnokságon, ám egy-egy védő teljesítményének az értékelésekor igencsak rosszul jönnek a bekapott gólok, márpedig a válogatottnak az utolsó két meccsén hetet is rúgtak -a portugálokkal 3-3-ra végzett a Storck-csapat, majd 4-0-ra nyert Belgium a nyolcaddöntőben. Ez lehet az oka annak, hogy a Videoton két belső védője bekerült a Whoscore.com-nál a legrosszabbak közé.

Forrás: Whoscored.com

Lang Ádám mondjuk még így is találhat pozitívumot az értékelésben, hiszen egy századdal jobb átlagosztályzatot ért el, mint a svédek ikonja, Zlatan Ibrahimovic.

Szavazzon!

Ön szerint is itt a helye a két vidis védőnek?