Vágólapra másolva!
"Amikor én még kissrác voltam" címmel Kovács István közönségtalálkozóra várja szurkolóit, kicsiket és nagyokat július 26-án, csütörtök délután 15 órától a Budapesti Vidámparkba. A rendezvény egyben jótékony célú: a Vasas ifjúsági bokszolóit támogatja Kokó és a házigazda. Olvasónk is segíthetnek - értékes, díszes Kokó-relikviát vásárolva.

Július 26-án csütörtökön a Vidámpark főbejáratához közeli terület szabadtéri bokszarénává változik. A program elején egy rövid, közös bemelegítés szerepel, utána Kokó-totó kitöltésével mutathatják meg a vállalkozó kedvű fiatalok a sportágban való jártasságukat. Ezt követően a Vasas ifjúsági öklözői bemutató mérkőzéseket vívnak, a küzdelmek bírája Kovács István lesz.

"Meccstitkok és praktikák" címmel érdekes beszélgetést hallhatnak az érdeklődők Szántó Öcsi bácsival és Kokóval, a napirenden a mérkőzések kulisszatitkai és a felkészülés praktikái, nehézségei szerepelnek. Természetesen - Boksz-agóra keretében - a rajongók is bombázhatják kérdéseikkel profi ökölvívónkat. Az "utolsó menetben" nem marad el az autogramosztás sem.

A Vidámpark szervezte közönségtalálkozó nem titkolt célja, hogy propagálja a nagy hagyományokkal rendelkező sportág jelentőségét a magyar sportéletben, és bokszolásra csábítsa a gyerekeket. A rendezvény jótékony célokat is szolgál, a Vasas ifjúsági öklözői ajándék kesztyűket kapnak Kokó, a Vidámpark és a Kokó-relikviákat gyűjtő olvasóink jóvoltából. Méghozzá úgy, hogy az Axio.hu, az [origo] aukciós házának árverésén licitálnak a Kovács István által felajánlott lengyelországi Európa-bajnoki trófeára.

[origo]