Vágólapra másolva!
A USA Today információi alapján a híres teniszpár, Andre Agassi és Steffi Graf valóban tervezik, hogy összeházasodnak, de erre csak gyermekük decemberi megszületése után kerülhet sor. A hírt Agassi jelentette be pénteken.

"Nagyon vágyunk már az esküvőre, ezért nem az a kérdés, hogy lesz-e, hanem hogy mikor. Addig biztosan várunk, amíg az utód meg nem születik" - mondta Agassi, aki Steffivel együtt jelenleg Las Vegasban él, ám a hírek szerint hamarosan átköltöznek új, 23 millió dolláros San Francisco Bay-i otthonukba. Mint ismeretes, a pár az 1999-es Roland Garros óta él együtt. Hogy mi lesz a gyermek neve, még nem árulták el, igaz, Andre szerint a döntést az adott pillanat sugallja majd.

Agassi egyébként az utóbbi hónapokban segélyterveit dolgozta ki. Szeptember 29-én az MGM Grand Garden arénában olyan sztárok lépnek fel, mint Elton John, Don Henley, Brian McKnight, Tim McGraw, Dennis Miller és Ray Romano. A befolyt összegből a teniszező az "Andre Agassi Charitable Foundation" alapítvány javára gyűjt pénzt, amely immáron 1994 óta segíti Las Vegas szegény gyermekeit. A múlt hónapban épült egy 150 diák számára hasznos intézmény a völgy legszegényebb régiójában.