Vágólapra másolva!
Jótékony célú tornán Londonban lép pályára minden idők egyik legjobb teniszezőnője, Martina Navratilova. A csehszlovák születésű, de már évek óta amerikai állampolgárságú sportoló olyan sztárokkal szerepel együtt a decemberi gálán, mint honfitársa, John McEnroe, a német Boris Becker vagy az ausztrál Pat Cash.

December 6-án jótékonysági mérkőzés keretében lép pályára az amerikai Martina Navratilova és a spanyol Arantxa Sanchez Vicario. A londoni Royal Albert Hallban megrendezendő teniszmérkőzés bevételét a "Mentsd meg a rinocéroszokat" elnevezésű állatvédő szervezet javára utalják át. Navratilova nagy népszerűségnek örvend Nagy-Britanniában, ahol pályafutása során kilenc egyéni bajnoki címet nyert, beleértve hat sorozatban elért elsőséget 1982 és 1987 között.

A mérkőzés egyébként a december 5-9-ig zajló Champions Tour Honda Challenge elnevezésű verseny részét képezi, ahol olyan egykori férfi tenisznagyságok szerepelnek, mint az amerikai John McEnroe, a német Boris Becker, az ausztrál Pat Cash, a cseh Petr Korda és a francia Henri Leconte.