Vágólapra másolva!
Nem egyszer, hanem kétszer találkozik ebben az évben egymással Lennox Lewis és Mike Tyson. Az első meccs a már korábban kitűzött áprilisi időpontban lesz, a másikat pedig Lewis tanácsadója, Jerome Anderson szerint októberben rendeznék.

"A visszavágóról szóló záradékot már bele is foglaltuk a szerződésbe" - nyilatkozta Anderson a BBC-nek. Kedden még több részlet napvilágot lát majd, de nyilvánvaló, hogy a visszavágó mind anyagi szempontból, mind szakmai érdekeket figyelembe véve megkérdőjelezhetetlen. Ez lesz a legnagyobb csata, minden időt beleszámítva. Az első meccs időpontja, április 6-a nincsen kőbe vésve, de valószínű, hogy ekkor rendezik a meccset, s minden valószínűség szerint Amerikában."

Tyson már készül, edzője Tonny Brookes szerint olyan, mint egy éhes buldog: "Mike jelenleg az erőnléti edzővel dolgozik, én február elsején lépek a színre." Egy korábbi világbajnok, George Foreman az esélyekről: "Lewis a legjobb nehézsúlyú bokszoló a világon, s egy ideig még az is marad. Egyetlen egy dolog győzheti le, az önelégültsége, de nem hinném, hogy ez még egyszer előfordul vele" - utalt Lewis Rahman elleni első mérkőzésére Foreman.