Vágólapra másolva!
Úgy tűnik, nincs szükség több púderre Anna Kurnyikovának. Enrique Iglesias már nem kifogásolja az orosz teniszüdvöske pattanásait, s a hivatalos cáfolatok ellenére a fiatalok a napokban New York forgalmas utcáin nyilvánosan is jelét adták viszonyuknak.

Fotó: EPA
Fotó: EPA
Sok rajongója szerint Kurnyikova szépsége túlszárnyalja tenisztudását
orosz szépség

A tinédzserkorból éppen csak kilépett Kurnyikovát ez idáig kizárólag sportolókkal hozták hírbe. Az "étlapon" szerepelt a szűkebb teniszkörből az ecuadori Nicolas Lapentti és az ausztrál Mark Philippoussis, de gyakori témát szolgáltatott az orosz NHL-sztárokkal, Pavel Buréval és Szergej Fjodorovval folytatott viszonya is. Utóbbi jégkorongozó kapcsán a sajtó egyenesen esküvőről beszélt...

Ezúttal úgy tűnik, Anna megelégelte a sorstársaival folytatott szerelmeket, újdonsült partnere a zenészvilág spanyol szívtiprója, Enrique Iglesias. A teniszező és az énekes ismeretsége két hónappal ezelőtt nem mindennapi módon kezdődött. Enrique új klipje, az Escape forgatásán találkoztak először a fiatalok, ám a felvétel nem a tervek szerint alakult. A latin sztár ugyanis kifogásolta partnernője pattanásait, s a nevezetes csókjelenetre csak jókora várakozás és temérdek púder után kerülhetett sor.

A megbántott Anna haragja a jelek szerint hamar elpárolgott, s a kölcsönös ellenszenv rokonszenvvé változott. Bár a 26 éves zenész szóvivője még mindig ragaszkodik a "csupán jó barátok" kifejezéshez, a tétel alighanem módosult a közelmúltban. Néhány napja nyilvánosan is megjelent együtt a pár New Yorkban, az ötödik Sugárút drága üzleteit járták ölelkezve a szerelmesek. Szemtanúk szerint ezúttal nem volt szükség extrapúderre a csókjelenetekhez.

A sztárpárhoz közel állók véleménye is megerősíteni látszik a viszonyt, és sokatmondó az a tény is, hogy gyors ütemben haladnak az ifjabb Iglesias miami villájának munkálatai. Az énekes tengerparti pihenőhelye - valószínűleg nem véletlenül - alig egy kilométerre épül Anna már meglévő luxusházikójától.