Társoldalunk:

Egyenlített a Honvéd a pólódöntőben

A Dreher-kupáért zajló vízilabda bajnokság három győzelemig tartó döntője 2-2-es döntetlenre áll négy találkozó után, azt követően, hogy a Honvéd a Komjádi uszodában verte hosszabbítás után a korábban már 2-0-ra is vezető Vasast.

Döntő, 4. mérkőzés:
Vasas - Honvéd 9-10 (2-1, 3-3, 2-1, 1-3, 1-1, 0-1)
Komjádi uszoda, 2000 néző
vezette: Horváth Cs., Madarasi 
gól: Madaras 4, Vindisch , Varga Zs. 2-2, Varga T. 1, illetve Szívós 4, Kiss 3, Bereczki, Biros, Molnár 1-1 

Igazi pólóháborút hozott a döntő negyedik összecsapása. Jellemző a felfokozott hangulatra, az időnkénti, már-már hisztériába torkolló ideges légkörre, hogy 36 kiállítás és 3 négyméteres mellett  mindössze 2 akciógól esett. Az összecsapáson a vendég, s hátrányos helyzetből induló Honvéd mindössze egyszer, a hosszabbítás utolsó percében vezetett, de ez is elég volt az egyenlítéshez. 

Eleinte felváltva estek a találatok, 4-4-ig mindig egyenlített a Kőér utcai gárda. Ezután, kihasználva a bombaformában játszó Madaras emberelőnyből lőtt góljait, elhúzott a bajnokságra törő házigazda. A Vasasnak azonban a hajrá elejére kialakuló 7-5-ös előny is kevés volt, így innen egyenlített a Honvéd. 

A hosszabbítás első három percében egy-egy találat esett, a másodikban, annak is a végén Molnár akcióból állította be a 9-10-es végeredményt. 

A három győzelemig tartó finálé 2-2-re áll, a bajnoki elsőségről az ötödik találkozó dönt vasárnap délelőtt 10.45-kor a Kőér utcai uszodában.

Korábban:

Szépített a Honvéd a pólódöntőben

Fórum:

Melyik a legjobb vízilabdacsapat?