Vágólapra másolva!
Itt a nyár, s igazából megállt az élet Anna Kurnyikova körül. Legalábbis az utóbbi hónapokhoz képest meglepően kevés hír jelenik meg a szexi orosz teniszezőnővel kapcsolatban. Összeállításunkban megpróbáljuk naplószerűen felidézni az elmúlt egy hónap történéseit Anna születésnapjától, a Fjodorovval történő kibékülésen át, Enrique Iglesisszal való kapcsolatáig.

Forrás: EPA


Anna felkészülés helyett
melltartóit reklámozta
Fotó: EPA
június 7.:


június 11.:
Annát az amerikai FHM magazin az év legszexisebb hölgyének választotta. "Ez hihetetlenül hízelgő elismerés, főleg, mert az olvasók döntöttek így. Nagyon izgatott vagyok" - nyilatkozta a teniszező.

június 16-17.:
Anna összekötötte a kellemest a hasznossal, és ha már nevezett az eastbourne-i tenisztornára, a helyszínen reklámozta is az új sportmelltartókat. A szlogen (Orosz próba, NASA technológia - Nem száll el!) és Anna teste alapján nem kétséges, a Berlei-modellek hamar befutnak a fehérneműpiacon.

június 19.:
Kurnyikova az eastbourne-i tenisztorna első fordulójában 6:7, 6:3, 6:1-re kikapott az olasz Rita Grandétől. Veresége ellenére Martina Navratilova azt mondta róla: "Tudom, Anna nagyon sokat, nagyon keményen dolgozik, hiszem, hogy nyerhet nagy tornát."

június 25.:
Anna Wimbledonban sem járt nagy sikerrel, ezúttal honfitársnője, Tatjana Panova győzte le 6:1, 4:6, 6:4-re. A sajtótájékoztatón aztán a vesztes megharagudott a BBC riporterére, Garry Richardsonra, aki azt kérdezte tőle, ha nem megy a játék, miért nem indul szatellit-körversenyeken. "Szerintem csak maga gondolja így! Nincs semmi baj az önbizalmammal, és azokon a viadalokon veszek részt, amelyiken akarok, vagy ahova meghívnak" - mondta a 21 éves szépség, akinek a brit sajtó felrótta, hogy a nem hivatalos füves pályás vb-re is úgy készült, hogy közben melltartókat reklámozott.

június 25.:
Anna fodrásza, Marcel Reboh megerősítette, a teniszező szakított a jégkorongsporttal és hónapok óta a popzene világában keresi boldogságát. "Emlékszem, azt mondta: 'Elég volt, befejeztem Fjodorovval. Mostantól új kedvesem van!' Tudom, már hónapok óta Enrique Iglesiasszal jár."

Ugyanezen a napon egy angol nyelvű orosz újságban felháborító című cikk jelent meg, amely szerint Pavel Bure jégkorongozó, Anna egykori kedvese azt mondta, Kurnyikovának olyan orgazmusa van, mintha két vaginája lenne. Bure perelt, mondván, "egy igazi férfinak minden körülmények között meg kell őrizni a lány méltóságát." A bíróság tizenhatezer dollár kártérítést ítélt javára.

július 1.:
Anna a Boston Heraldnak tett önvallomást: "Azt hiszem, nem lehetek a teniszelit tagja, nincsen meg hozzá a kellő nagyképűségem!"

július 2.:
A New York Daily News úgy értesült, Anna kijátszva Enrique Iglesiast, volt barátjával, a Detroit Red Wings sztárjával, Szergej Fjodorovval töltötte a 21. születésnapját.

július 6.:
"Helyrehozta" hibáját a New York-i lap, ezúttal arról informálta olvasóit, hogy Enrique és Anna közös szobában laktak a wimbledoni tenisztorna alatt, általában reggel fél nyolcig nem hagyták el lakosztályt, és minden bizonnyal éjszaka a következő napi meccsekre készültek.

július 9.:
Miután Anna párosban is elbúcsúzott a londoni tornán, felüdülésként a párocska együtt ment el az éjszakai "Party in the Park" rendezvényre, ahol Iglesias nagysikerű koncertet adott. A hírek ugyan arról szóltak - amint arról a Mirror is beszámolt - , hogy Anna ismét felmelegítette kapcsolatát Fjodorovval, a Hyde Parkban rendezett koncert szervezői azonban úy vélik, ha a hír igaz lenne, Anna nem csápolt volna az első sorokban...

Enrique Iglesias magányos/noilapozo/presszo/20020604enrique.htmlEnrique Iglesias nem tartja magát latin szeretőnek/noilapozo/presszo/20020529enrique.htmlAnna Kurnyikovahttp://forum.origo.hu/forum/forumServlet?act=show&fid=31540

A The Sun riportja szerint a pár az éjszakát is együtt töltötte, ezúttal a Four Seasons (Négy Évszak) nevű szállodában. "Nagyon hangosak voltak. Ugyan hallottam Anna sikítását, de inkább kéjes kiáltásnak tűnt. A furcsa zajok mellett nevetés is hallatszott, emiatt hajnalban több lakónk is telefonált a recepcióra. Végül a menedzsment úgy döntött, küld valakit a szobához, majd bekopogva felszólítottuk őket, hagyják abba a zajongást" - nyilatkozta a bulvárlapnak a szálloda egyik képviselője.

július 10.:
A The Sun szerint az angol fogadóirodák 10:1 arányban adják, hogy Enrique Iglesias év végéig elveszi feleségül a szépséges Annát. Összehasonlításképpen: arra, hogy megnyerje az idei US Opent a bukmékereknél 200:1 arányban lehet megtenni a téteket.