Vágólapra másolva!
Lennox Lewis mégsem tervezi a visszavonulását, legalábbis nyilatkozatából ez érződik. A nehézsúlyú profi ökölvívás jelenlegi legjobbja a The Daily Expressnek nyilatkozva elmondta, másfél év alatt három összecsapást is szeretne.

Sok ökölvívó-szakértő úgy vélte, a harminchét esztendős Lennox Lewis a Mike Tyson elleni győzelemmel felért a csúcsra, s ez egyben azt is jelenti, vissza is vonul az aktív versenyzéstől. A júniusi gálán elért siker után a nehézsúly királya látszólag elfogadta a hozzáértő magyarázatot, titokban azonban más terveket szőtt.

Lewis móresre tanította Tysont/sport/egyeni/boksz/20020609lewis.html

A Daily Express úgy tudja, az élete legjobb formájában lévő brit szeptemberben, Londonban tér vissza a kötelek közé, s már csak igazi nagyok ellen meccsel. Felmerült többek között a Tyson elleni visszavágó lehetősége, de hallani, John Ruiz, Kirk Johnson, Chris Byrd, illetve a Klicsko fivérek elleni mérkőzésről is. Szakértők úgy vélik, a legkisebb sansz a Lewis-Ruiz mérkőzésre van, ellenben az ukrán óriás, Vlagyimir Klicsko ellen akár Németországban is ringbe lépne. A Fightnews szerint Lewis december hetedikén Chris Byrd ellen lép ringbe, az HBO által közvetített mérkőzés minden idők egyik legnagyobb pénzdíjazását hozhatja.