Vágólapra másolva!
Kedden kezdetét veszi a négy ország (Ausztria, Csehország, Magyarország, Szlovákia) 3-3 legjobb asztalitenisz csapatának részvételével zajló Klubcsapatok Szuper Ligája, amely kisebb jubileumához érkezett. A versenysorozat sikerét jelzi, hogy a 2002/2003. évi idény végén már a 10. kupák és érmek találnak gazdára.

A lebonyolítás nem változott, a 12 csapat két hatos csoportban oda-visszavágót játszik, majd szintén két mérkőzéses (hazai és idegenbeli) formában folytatódik a rájátszás és a végső helyosztó az 1-4., az 5-8. és a 9-12. helyekért, valamennyi helyezést eldöntve.

Idén ugyanaz a 3-3 magyar csapat rajtol, mint tavaly, és a legutóbbiakhoz hasonlóan vérmes reményekkel. A nőknél a Statisztika célja mindig a győzelem, de a Postás-MATÁV és a BSE is joggal vág neki a sorozatnak a dobogó reményében, hiszen a magyarok általános fölényét csak a címvédő, két kínai játékossal megerősített Froschberg Linz veszélyezteti. A férfiaknál tavaly a BVSC 5. helyezése volt a leggyengébb magyar eredmény, a Postás-MATÁV és a Kecskeméti Spartacus kibérelte a dobogó második és harmadik fokát. A férfiaknál a Bajnokok Ligája döntős osztrák SVS Niederösterreich elsőségét nem fenyegeti veszély.

Az 1. forduló magyar vonatkozású műsora
szeptember 10., kedd, 18.00 óra
férfiak, A-csoport:
BVSC - KST Factory Pro Praha (cseh), Budapest, XIV. Szőnyi út 2.

B-csoport:
Postás-MATÁV - Mareka Malacky (szlovák), Budapest, XIV. Róna u. 86-100.
ASKÖ Linz Altstadt (osztrák) - Kecskeméti Profitholding Spartacus

nők:
A-csoport:
Frydlant Ostravici (cseh) - Postás-MATÁV

B-csoport:
Statisztika PSC - SV Schwechat (osztrák), Budapest, II. Marcibányi tér 13.
Olympic Wien (osztrák) - BSE