Vágólapra másolva!
Szerencsés kimenetelű autóbalesetet szenvedett Venus Williams, a női világranglista második helyezettje. Az idei három Grand Slam-döntője közül hármat elbukó játékos otthonában, Floridában járt szerencsétlenül, de sérülések nélkül kászálódott ki autójából. Justine Henin eközben elhatározta, hogy szintén Floridába költözik és feleségül megy edzőjéhez.

Az ijedtségen kívül nem esett különösebb baja Venus Williamsnek, miután Floridában, Palm Beach Gardens közelében autóbalesetet szenvedett. A világranglista második helyezettje 37 éves féltestvérével és annak feleségével utazott, mikor az ütközés bekövetkezett.

Serena Williams Navratilovával párosozik/sport/egyeni/tenisz/20020917serena.html

Richard Williams, a játékos édesapja az újságíróknak elmondta, hogy lánya sérülés nélkül úszta meg a balesetet, két utasát ellenben kórházba kellett szállítani. Az ő sérüléseik sem voltak azonban súlyosak, így rövid megfigyelés után hazaengedték őket.

Az eset részleteit a rendőrség egyelőre nem hozta nyilvánosságra, így semmit nem lehet tudni arról, kinek a hibájából következett be a karambol.

Justine Henin, a húszesztendős belga teniszcsillag bejelentette, hogy a jövőben a tengerentúlon készül fel a versenyekre, s feleségül megy edzőjéhez, Pierre-Yves Ardennes-hez.

Teniszhttp://forum.origo.hu/forum?act=show&fid=31016

A világranglista jelenlegi hetedik helyezettje Florida államban készül letelepedni, a saddlebrooki edzőközpont közelébe teszi át lakhelyét. Itt többek között Jennifer Capriati és Martina Hingis társaságában edz majd, arra azonban nem gondol, hogy az állampolgárságot is felvegye.

"A fejlődésem érdekében hoztam meg ezt a döntést, de szeretem a hazámat, ezért eszembe sem jutott, hogy állampolgárságot kérjek Amerikában" - nyugtatott meg mindenkit Henin.