Vágólapra másolva!
Szinte napra pontosan három hónap múlva, 2003. február 22-én tér vissza a kötelek közé Mike Tyson. A nehézsúlyú ökölvívó-klasszis ellenfele honfitársa, Clifford Etienne lesz.

Amióta júniusban Lennox Lewis kiütötte, nem lépett ringbe Mike Tyson. A nehézsúlyú ökölvívás fenegyereke legközelebb február 22-én fog bunyózni, a memphisi Pyramid Arenában honfitársa, Clifford Etienne lesz az ellenfele. Tyson menedzsere, Shelly Finkel úgy véli, a Lewis elleni mérkőzés helyszínén rendezendő visszavágón "Iron Mike" ismét régi fényében tündökölhet. Tyson célja egyébként, hogy visszavágón vehessen revánsot a brit címvédőn.

Tysont beperelte exfelesége/sport/egyeni/boksz/20021003tysont.htmlMike Tyson Fan Clubhttp://forum.origo.hu/forum?act=show&fid=28927

Etienne, a "Fekete Orrszarvú", aki jelenleg az IBA-szervezet címvédője, a WBO-ranglistán pedig az ötödik helyet foglalja el, eddig 24 győzelmet (17 KO), egy döntetlent és egy vereséget jegyzett. Legutóbbi mérkőzését Francois Botha ellen vívta, s a bírók nem tudták eldönteni, melyikőjük volt a jobb. Érdekesség, hogy 1999-ben, Las Vegasban Tyson az ötödik menetben ütötte ki Bothát.

[origo]