Társoldalunk:

Cenzúrázatlan Kurnyikova-videó

Mexikóban járt Anna Kurnyikova, s ha már ott volt, nem is tétlenkedett: fotósorozatot készíttetett magáról, a felvételeket majd 2003-as naptárában láthatják viszont az érdeklődők. A fotózásról exkluzív videófelvétel készült, melyet cenzúrázatlanul lehet letölteni egy weboldalról.

Anna Kurnyikováról már régóta tudott, hogy a fotómasinák előtt otthonosabban érzi magát, mint a teniszpályák környékén, s persze a divatbemutatók látogatását sem veti meg. Tavaly már sikerült általános hisztériát keltenie azzal, hogy naptárt csináltatott bájairól, a sikeren felbuzdulva idén is megismételte ugyanezt.

A fotózás helyszínéül Mexikót választotta ki, egy leskelődők elől gondosan elzárt területet nézett ki; a hoppon maradt rajongóknak már csak ezért is jól jöhet, hogy egy weboldalon most nyilvánosságra hozták a naptár elkészültének körülményeit. A teljes, 22 perces felvétel letöltése persze nincs ingyen, tíz amerikai dollárt kell leszurkolni érte, de egy kis előzetest ingyen is meg lehet tekinteni. Érdemes...

KAPCSOLÓDÓ CIKK