Vágólapra másolva!
A hazai, aktív élsportolónők közül a kétszeres Eb-ezüstérmes tőröző, Varga Katalin az első, akiről erotikus képek készültek egy férfimagazin számára.
Egy művészi fotó még a közelmúltból


Ami pedig Varga Katalin pályafutását illeti: a Honvéd-LNX 22 éves, kétszeres Eb-ezüstérmes, junior vb-második vívónője két éve a koblenzi, tavaly a moszkvai Eb-n is ezüstérmet szerzett csapatban, az elmúlt évi lisszaboni vébén pedig ugyancsak csapatban negyedik lett. Részt vett a 2000-es sydneyi olimpián is, ahol a magyar együttes tagjaként a hatodik helyen végzett.

- Izgul egy kicsit a fogadtatás miatt? - kérdeztük Varga Katalint.
- Bevallom, igen, de nem akartam elszalasztani ezt a lehetőséget. Azt egyébként már a keddi fotózás előtt eldöntöttem, hogy ezt egyszeri alkalomnak tekintem, szó sincs arról, hogy ezek után aktfotózással szeretnék foglalkozni. A képeket majd szépen beteszem az albumomba és a korábban készült portfoliómba, s ha ez alapján felkérnek mondjuk valamiféle reklámba, és az időm, energiám is engedi, akkor arra nem mondok nemet. De ez is csak harmadlagos számomra, mert mindezt megelőzi a vívás és a tanulás.

- No és milyen képekkel jelentkezik a férfimagazinban?
- Az alapkoncepció a legújabb James Bond film volt, pontosabban az ehhez kapcsolódó Madonna-klip, amelyben a fekete Madonna és a fehér Madonna vív egymással, s a végén a fehér legyőzi a gonoszt. A fotókon a jó Varga Kati vív a rosszal, és természetesen itt is a jó győz.

- Kulcskérdés, amit nem lehet kihagyni: mennyire van felöltözve a képeken?
- Vegye meg az április számot, és majd meglátja! Konkrétumot nem mondok, már csak azért sem, mert még nem dőlt el, hogy mely képek kerülnek be az újságba. Annyit azonban nyugodt szívvel állíthatok, hogy ízléses képek készültek.

Öt évet kaptak a mezte-lenkedő tornásznők/sport/egyeni/20021218otevet.htmlErotikus naptár olimpiai bajnokokkal/sport/egyeni/20021129erotikus.htmlErotikus fotókat készítettek Drechslerről/sport/egyeni/20020731erotikus.htmlCenzúrázatlan Kurnyikova-videó/sport/egyeni/tenisz/20021129cenzurazatlan.html

- A környezete mit szólt a fotózáshoz?
- Nem próbáltak meg lebeszélni, Szabó Bence szövetségi kapitány és az edzőm, Bernáth Zoltán is elfogadta. Nagyon bízom benne, hogy ezután sem kapok negatív visszajelzést, mert én ugyanaz vagyok, mint aki a fotózás előtt voltam.

A CKM főszerkesztője, az öttusában korábban ötszörös világbajnok Kálnoki Kis Attila érdeklődésünkre elmondta, hogy a felvételek nagyon szépek, sokat sejtetőek, ugyanakkor Varga Katalin "elég sokat" meg is mutat magából. A magazin a vívónőről készült képekkel egy sorozatot nyitott, amint a főszerkesztő fogalmazott; ő az első, de nem az egyetlen élsportolónő, akiről anyagot készítenek.

Fábik Tibor