Vágólapra másolva!
A németek egykori világelső teniszezőnője, Steffi Graf megígérte férjének, Andre Agassinak, hogy ha negyedszer is megnyeri a most zajló ausztrál nyílt bajnokságot, akkor az év második Grand Slam-tornáján, a Roland Garroson együtt indulnak vegyes párosban.
Forrás: MTI
Graf egyelőre még csak a nézőtérről figyeli párját Fotó: MTI

Márpedig az amerikai klasszisnak egyre nagyobb az esélye a végső győzelemre, hiszen a francia Sebastien Grosjean búcsúztatásával már a legjobb négy közé jutott, ráadásul a játéka is nagyon magabiztosnak tűnt, még játszmát sem veszített.

A találkozó után a tenisz egyik legendája, John McEnroe készített vele egy interjút, amelyben azt firtatta, hogy bírja 32 évesen ezt az állandó terhelést.

"Nagyszerű fizikai állapotban vagyok, amúgy ez elmondható a nálam egy évvel idősebb feleségemről is, aki az egymás elleni gyakorlásunkkor rendszeresen megver, igaz, ilyenkor soha nem tudok a labdára koncentrálni" - válaszolta nevetve Agassi.

Agassi & Grafhttp://forum.origo.hu/forum?act=show&fid=29133

Graf 1999 augusztusában vonult vissza, majd 2001 októberében összeházasodott a jelenleg 2. helyen kiemelt párjával, és még ugyanebben a hónapban megszületett gyermekük, Jaden Gil.