Vágólapra másolva!
Hormay Adrien ötödik lett, ezzel a magyarok közül ő végzett a legelőkelőbb helyen a párbajtőröző nők Martini-kupáján. A győzelmet a német Imke Duplitzer szerezte meg, ezzel az övé lett az ötéves szereplés alapján a legjobbnak járó serleg.

Hormay - azután, hogy délelőtt német, magyar és görög ellenfelét legyőzte - a négy közé kerülésért vívott asszóban három találatnyi különbséggel kikapott a még junior korú román Maceseanutól.

"Az elején egyáltalán nem éreztem a ritmust. Megpróbáltam akciókat csinálni, de ezek nem jöttek be. Csalódott nem vagyok, a nyolcas döntőbe végül is bekerültem, de azt azért sajnálom, hogy nem szereztem érmet" - értékelt Hormay.

Erotikus képek Eb-ezüstérmes vívónőnkről/sport/egyeni/20030115erotikus.html

A versenynek ugyanebben a szakaszában fejezte be szereplését és hatodikként zárt az idén már francia színekben versenyző Király Hajnalka, aki így lemaradt a vándordíjról.

Az ötéves összesített végeredmény: 1. Duplitzer 26 pont, 2. Király 23, 3. Flessel-Colovic (francia) 22

Eredmények:
a negyeddöntőben:
Sonja Tol (holland) - Andrea Rentmeister (osztrák) 15-14
Sherraine Mackay (kanadai) - Király Hajnalka (francia) 15-14
Iuliana Maceseanu (román) - Hormay Adrien 15-12
Imke Duplitzer (német) - Sangita Tripathi (francia) 15-12

az elődöntőben:
Mackay - Tol 15-13
Duplitzer - Maceseanu 15-11
a döntőben:
Duplitzer - Mackay 15-13

A végeredmény: 1. Duplitzer, 2. Mackay, 3. Tol és Maceseanu, 5. Hormay, 6. Király, 7. Tripathi, 8. Rentmeister

Vasárnap 8 órától csapat Világkupa-versenyre kerül sor a Nemzeti Sportcsarnokban. A magyar válogatottban Hormay mellett Mincza Ildikó, Tóth Hajnalka és Kiskapusi Dóra lép pástra. A döntőt 13 órakor rendezik.