Vágólapra másolva!
A férfiak és a nők között is az Alba Volán csapata végzett az élen az öttusázók váltó országos bajnokságán Budapesten. Mindkét mezőnyben hasonló volt a forgatókönyv, aszékesfehérváriak a harmadik szám, azaz az úszás után álltak az élre, és attól kezdve már nem is engedték át a vezetést.

Nem vett részt a versenyen, a honvédos Balogh Gábor, aki csütörtökön artroszkópiás térdműtéten esett át. A beavatkozás, melyet a BM kórházban Béres György végzett el, sikeres volt. A Honvéd versenyzője pénteken hazamehet, hétfőn a varratok kiszedésére is sor kerül, két hét múlva pedig már elkezdheti a futóedzéseket.

Havi 500 dollár olimpiai reménységeinknek/sport/egyeni/20030213havi.html

Baloghnak november vége óta voltak gondjai a térdével. Pihentetés után úgy tűnt, hogy már minden rendben van, a januári dél-afrikai klubfelkészülés során azonban kiújultak a fájdalmai. Éppen ezért nem is utazott el a válogatott hagyományos február eleji, spanyolországi edzőtáborozására. A csütörtöki kisebb beavatkozás során mindössze annyi történt, hogy két liter folyadékkal átmosták a térdizületét.

A férfiak között a hat magyar csapat mellett, öt külföldi is részt vett. A nők mezőnyét öt hazai együttes alkotta.

Eredmények
férfiak:
1. Alba Volán (Horváth V., Horváth A., Lipták) 5512 pont
2. Honvéd A (Kállai, Marosi, Kohár) 5440
3. UTE (Fülep S., Halasi, Tibolya) 5380

nők:
1. Alba Volán (Vörös, Máthé, Szatmári) 5276 pont
2. Honvéd A (Simóka B., Simóka N., Füri) 5036
3. Honvéd B (Pál, Partics, Czigány) 4920

A fedett pályás idénynyitó viadal pénteken a férfiak egyéni versenyének selejtezőjével folytatódik.