Vágólapra másolva!
A Fábiánné Rozsnyói Katalin edzette női válogatott kajakozás híján sem tölti "dologtalanul" mindennapjait. A csapat a közelmúltban tért haza Ausztriából, ahol sítáborban vett részt, jelenleg pedig az MTK vízitelepén készülnek a hölgyek: hosszú futások, súlyzós tréningek és uszodai edzések tarkítják az alapozást. A tavalyi év legjobb női sportolójának válaszott Kovács Katalin, mint elmondta, tavalyi teljesítménye megismétlésére készül.


A nyolcszoros világbajnok "kajakkirálynő" elmondta: az idén nem utaznak meleg vízi edzőtáborba, ám ez őt és társait cseppet sem zavarja. Kovács úgy véli, az elmúlt években is komoly eredményeket értek el anélkül, hogy már télen lapátot ragadtak volna. A 2003-as világbajnokságot ráadásul csupán szeptember közepén rendezik Atlantában, így az erőgyűjtés után bőven marad idő a technika csiszolására.

Kati Athénig evez/sport/egyeni/20020806munka.htmlKovács Katalin harmadik az [origo] szavazásán/sport/20030106azorigon.html

Kovács Katalin tavalyi teljesítménye megismétlésére készül, és továbbra is egyesben és négyesben szeretne versenyezni. A mérce persze a Sevillában nyert három vb-arannyal elképesztően magasra került.