Vágólapra másolva!
Eddigi legkínkeservesebb győzelmét aratta Kótai Mihály. A WBF világbajnoki övének megszerzésére készülő magyar bunyós huszonkettedik profi mérkőzésén tíz menetben mindössze egy ponttal bizonyult jobbnak a brit Darren Rhodesnál Londonban.

Játék

Mutasd meg, mit tudsz! Legyen a tiéd a legjobb csapat!

Kótai ugyan rengeteget próbálkozott a mérkőzés során, de csak ritkán talált tisztán, sőt, kellemetlen meglepetést okozó, habár nem túl harcias ellenfele valamivel többször ütötte meg őt. Ennek ellenére Misi az első menetekben dinamikusabb volt és irányította a meccset, noha egy menetben sem tudott meggyőző fölényt kialakítani.

A mérkőzés második felében viszont már inkább Rhodes hozta a pontokat, ráadásul a tizedik menetben felrepesztette Misi szemhéját. Szerencsére ekkor már csak egy perc volt hátra a találkozóból, amelyet végül 97-96-os pontozással nyert meg Kótai: a magyar bokszoló ezzel a huszonkettedik sikerét aratta, és megőrizte makulátlan mérlegét.

Kótait új edző készíti fel áprilisi címvédésére/sport/egyeni/boksz/20030212kotait.html

Misi stábja nehéz mérkőzésre számított ugyan, de ennyire talán mégsem. Kovács István és Erdei Zsolt az RTL Klub műsorában egyaránt úgy vélekedett, hogy jobban tenné, ha kihagyná a május-3-ai, Oscar de la Hoya gáláján esedékes összecsapását, és a júniusi világbajnoki címmérkőzésére koncentrálna.