Vágólapra másolva!
Bár az olimpiai és világbajnok műkorcsolyázókat is soraiban tudó Fantasy on Ice jégrevü honlapján még az szerepel, hogy a társulat december 16-án Budapesten lép fel, a show elmarad, s jövő februárra csúszik át.

A többek között az olimpiai bajnok Anissina, Peizerat jégtánckettős, a Kazakova, Dimitrijev páros, valamint a világbajnok Pljusenko és Butirszkaja által fémjelzett társulat jövő keddre tervezett budapesti fellépésére már jó néhány jegy elkelt, aki hétfőn szeretett volna belépőt vásárolni, azzal közölték, hogy a műsor elmarad. A hírről hétfőn értesült Póth Diána is, aki szintén fellépett volna a Budapest Sportarénában.

A Fantasy on Ice december 15-én Bécsben megtartja a műsorát, s Budapestre is eljön, de csak jövő februárban. (A pontos időpont egyeztetése folyamatban van.) Aki azonban kizárólag Pljusenko kedvéért ugrana ki jövő hétfőn Bécsbe, annak nem árt tudnia, hogy az oroszok csillaga a hét végén a Grand Prix-döntőben korcsolyázik, Colorado Springsben, s kicsi az esély arra, hogy a hétfői bécsi fellépést is vállalja.

Fábik Tibor