Vágólapra másolva!
Pénzügyi okok miatt nem valósulhat meg Manny Pacquiao és Juan Manuel Marquez profiökölvívó-mérkőzése, így a pehelysúly legjobbjának tartott fülöp-szigeteki bokszoló egy kategóriával feljebb lépve Erik Moralesszel csap össze március 19-én.

A pehelysúlyú profiökölvívó-mezőny egyik legjobbjának tartott Manny Pacquiao Erik Moralesszel csap össze a nagypehelysúlyban, miután a fülöp-szigeteki bunyós eredetileg Juan Manuel Marquez ellen tervezett összecsapása elmarad. Marquez a hírek szerint túl sok pénzt kért egy visszavágóért - tavaly a két bunyós döntetlenre végzett egymás ellen.

Pacquiaót mindez kevésbé zavarja, számára Morales is megfelelő ellenfél, a Rettenetes becenévvel illetett mexikói számára egy esetleges győzelem azt jelentené, kilábalt abból a hullámvölgyből, amelyet a Marco Antonio Barrerától elszenvedett vereség jelentett számára.

"Megmutatom neki, milyen az igazi csata" - üzent sajtótájékoztatón keresztül ellenfelének Pacquiao, aki már most a vegasi bukmékerek nagy favoritja.

"Három nagy csatát vívtam tavaly, de azt nem mondhatom, hogy elégedett lehetek a teljesítményemmel. Nagy csatát ígérek" - jegyezte meg válaszul Morales.

Az összecsapásra március 19-én, a Las Vegas-i MGM Grand Garden Arenában kerül majd sor.