Vágólapra másolva!
Kiss Sebő kitűnő játékkal győzött a hat viadalból álló, egyenként 10 ezer dollár összdíjazású Raiffeisen Grand Prix-teniszsorozat első állomásának döntőjében, a fővárosi Park Teniszklubban. A magyar játékos, aki szabadkártyával indult a viadalon, 1 óra 18 perc alatt, két játszmában nyert a szlovén Grega Zemlja ellen.

"A meccs jóval nehezebb volt, mint ami az eredményből kitűnik. Nagyon kemény menetek voltak és a második szett elején egy kisebb hullámvölgybe kerültem, de szerencsére sikerült átvészelnem. Folytatás a jövő héten Miskolcon" - mondta a magyar játékos.

Eredmény, egyes döntő:
Kiss Sebő - Grega Zemlja (szlovén) 6:1, 6:2

A Park Teniszklubban lebonyolított verseny után a jövő héten Miskolc, majd Hódmezővásárhely, Kaposvár, Szolnok, végül újra Budapest ad otthont a viadaloknak. A sorozaton legtöbb pontot elérő négy magyar játékos, valamint a december 1-jei hazai ranglista négy legjobbja alkotja a hagyományos, egymillió forint összdíjazású Mesterverseny mezőnyét, amely ezúttal új helyszínen, Keszthely közelében, a Club Dobogómajor pályáin szerepel majd. Tavaly és tavalyelőtt Bardóczky Kornél diadalmaskodott a decemberi tornán.