Vágólapra másolva!
Jelentős változásokat hozott a holtszezon az első számú magyar országúti kerékpáros klub életében: a P-Nívó-Betonexpressz 2000 SE jelentkezését elfogadta a Nemzetközi Kerékpáros Szövetség (UCI), így a Stubán Ferenc vezette együttes lett az első magyar kontinentális csapat. A hivatalos bejegyzés immár megtalálható az UCI hivatalos honlapján is.

A csapat 13 versenyzővel száll majd harcba az idei győzelmekért, a keretben két jelentős változás is történt az elmúlt évihez képest: a Tour de Hongrie címvédője, Lengyel Tamás elfogadta a norvég Sparebanken Vest invitálását, a skandináv együttesben csapattársa lesz többek között a szlovák bajnok Martin Prazdnovsky, illetve a 2004-es Magyar körverseny során egy napig sárga trikóban tekerő norvég Morten Christiansen is.

Lengyel helye azonban nem marad üresen: visszatér a klubba a kétszeres Tour de Hongrie-győztes Remák Zoltán! "Nagyon jó érzésekkel térek vissza ehhez a csapathoz. Remélem tudok segíteni abban, hogy a P-Nívó-Betonexpressz egyre elismertebb legyen nemzetközi szinten is. Szeretném, ha Magyarországnak még az én versenyzői pályafutásom alatt lenne egy igazi profi csapata, a klub tulajdonosai részéről is azt érzem, hogy komolyak a szándékaik" - vélekedett a kitűnő kerékpáros.

A szlovákiai Szepsiben született magyar ajkú sportoló reményei szerint hamarosan világversenyen is rajthoz állhat színeinkben, ugyanis kérelmezte magyar állampolgárságot - a folyamat egy éven belül véget érhet.

Egy másik nagy visszatérőt is találhatunk a P-Nívó-Betonexpressz keretében:Steig Csaba egy esztendős kihagyás után tért vissza a kerékpárosok közé. Stubán Ferenc csapatfőnök elmondta: az ötszörös magyar országúti bajnokra elsősorban a síkversenyeken várnak majd nagy feladatok, ő lesz a klub első számú sprintere.

Ne feledkezzünk meg a többiekről sem, elvégre a csapat magja együtt maradt, az Arany Gábor, Garamszegi László, Kiskó Gábor, Szekeres Csaba négyes is remek eredményeket tud már felmutatni, így a fiatalok - Cziráki István, Haiszer Ákos, Kusztor Péter, Mőbiusz Márk, Nagy Ákos, Vizer Barnabás és Zsombók Dániel - a hazai legjobbaktól tanulhatják meg a szakma csínját-bínját.

a P-Nívó-Betonexpressz 2000 SE (PNB) kerete
Arany Gábor, Cziráki István, Garamszegi László, Haiszer Ákos, Kiskó Gábor, Kusztor Péter, Möbiusz Márk, Nagy Ákos, Remák Zoltán (szlovák), Stieg Csaba, Szekeres Csaba, Vizer Barnabás, Zsombok Dániel
elnök: Pisók István
csapatfőnök: Stubán Ferenc.