Vágólapra másolva!
Nagy "Csonttörő" János, WBO (Boksz Világszervezet) korábbi nagypehelysúlyú világbajnoki kihívója úgy döntött, hogy a 2007. január 21-én lejáró szerződését nem hosszabbítja meg menedzserével, Rácz Félixszel.

Csonttörő május 20-án a WBO nagypehelysúlyú címmérkőzésén, Los Angelesben az első menet 49. másodpercében kiütéses vereséget szenvedett az argentin Jorge Rodrigo Barriostól, s profi pályafutása során első alkalommal maradt alul. A 31 éves ökölvívó azt már a helyszínen eldöntötte, hogy nem így kívánja lezárni a pályafutását. Az viszont friss hír, hogy a továbbiakban nem a Felix-Promotionnal együttműködve. Nagy "Csonttörő" János a JAKO Sporthíradó szerdai esti adásában bejelentette, hogy nem hosszabbítja meg a menedzserével, Rácz Félixszel 2007. január 21-én lejáró szerződését

"Ennek írásban is nyomatékot adtam, s a levelet Rácz Félix szerda délelőtt átvette tőlem. Úgy reagált, hogy ő is így tervezte, azaz nem hosszabbít velem" - mondta el Nagy János. Amint az adásban elhangzott, Nagy János szerint az utóbbi időben megromlott köztük a "kommunikáció", pénzügyi vitáik voltak, és Rácz Félix jelenleg is tartozik neki.

Nagy kijelentette, hogy amíg a szerződése köti, addig természetesen a Felix-Promotion rendelkezésére áll, és ha meg tudnak egyezni, ringbe lép az istálló valamelyik gáláján. A jövőt azonban más menedzserrel képzeli el, s néhány évet még mindenképpen szeretne eltölteni a profi bokszban.

Fábik Tibor