Vágólapra másolva!
Bár vereséggel debütált a K-1-ben, Majoros István, a kecskemétiek olimpiai bajnok birkózója nincs elkeseredve, sőt, büszke arra, hogy a világ legnagyobb küzdősport-seregszemléjén részt vehetett.

Majoros az első menet negyedik percében KO-vereséget szenvedett a szakág egyik legjobbjának számító japán Norifumi "Kid" Jamamotótól a K-1 MMA szabályrendszerében rendezett oszakai összecsapáson. A mérkőzés akciódús csatát hozott, amiért a helyi újságírók és a K-1 vezetők is elismerésüket fejezték ki, kitérve arra, hogy Majoros tapasztalatlan ebben a kategóriában.

"Bár ezt mi nem hangoztattuk sehol, de csupán másfél hónapom volt felkészülni a Jamamoto elleni csatára" - nyilatkozta Majoros István. "Ráadásul az ellenfelem rendkívül jól felkészült a stílusomból, ahogyan ezt várni is lehetett, nem sok esélyt hagyott a földharcra, és hárította a lábra menéseimet is. Ennek ellenére a szakma, a K-1 elnöksége rendkívül pozitívan értékelte a bemutatkozásomat. Maga a K-1 elnöke is odajött hozzám a mérkőzés után, és azt mondta: tetszett neki a küzdelem, szeretné, ha még többet edzenék és várnak vissza."

Majoros hozzátette, hosszabb távon is szeretne foglalkozni a K-1-gyel, és reményei szerint hamarosan Magyarországon is debütálhat: "Igazán büszke vagyok arra, hogy ezen a kiemelt versenyen mutatkozhattam be. Több mint húsz éve edzek, versenyzek, birkózom, és örülök, hogy a K-1-ben is tudom kamatoztatni tudásomat. Remélem, hogy legközelebb már hazai közönség előtt is ringbe léphetek. Talán akár február 24-én, a K-1 European League selejtezőjén, Budapesten."