Vágólapra másolva!
Amolyan utolsó közönségtalálkozóként nyilvános edzést tartottak a szombati profi bokszgála résztvevői. A legnagyobb érdeklődéssel természetesen Erdei Zsoltnak, a Bokszvilágszervezet (WBO) félnehézsúlyú világbajnokának a tréningjét követték figyelemmel a rajongók.

A hetedik címvédésére készülő, 33 éves öklöző bevonuló zenéjére végzett el egy-két gyakorlatot a kilátogató szurkolók nagy örömére, akik ezt követően megrohamozták a világbajnokot aláírásáért.

A Szentendrén tartott edzésen természetesen ott volt az ellenfél, George Blades is, aki Madárhoz hasonló show-elemeket mutatott be a ringben.


A tréningen megmutatta magát a szombati gála másik három magyar résztvevője is: Bedák Zsolt, Balzsay Károly és Hidvégi György is elvégzett néhány egyszerűbb gyakorlatot.

Az eseményen a szervezők arra kérték a szurkolókat, érkezzenek minél korábban a SYMA Sport- és Rendezvényközpontba, mivel a program elején Hidvégi György címért bokszol, és egy ilyen rangos eseményen szükség van a drukkerek bíztatására.