Vágólapra másolva!
A panamai lapértesülések szerint Erdei Zsolt (27-0) kihívója Tito Mendoza (36-7) lehet a november 24-i, drezdai profiboksz-gálán.

Tito Mendoza eredetileg a WBA-címvédő Stipe Drews ellen lépett volna köztelek közé, de a hírek szerint a horvát sérüléssel bajlódik, így a panamai öklöző lehet Erdei Zsolt új ellenfele.

A panamai DIAaDIA című honlapon a Rakéta becenévre hallgató Mendoza meglepetéssel értesült az esetleges programváltozásról. "Nem hallottam még erről, senki sem szólt egy szót sem. De mindegy, akkor Erdeit győzöm le" - nyilatkozta a bunyós, aki már hetek óta készül a novemberi mérkőzésre.

Forrás: [origo]

Mendoza természetesen semmit sem tud Erdeiről, de amikor hallotta, hogy magyar riválisa alacsonyabb nála, megjegyezte, a termetbeli különbség előnyére válhat. "Külön motiváció számomra, hogy világbajnoki címért küzdhetek" - nyilatkozta Mendoza, aki hozzátette, felesége, Blanca kedden adott életet kisfiúknak, akit szintén Tito névre kereszteltek. "Azt hiszem, ez egy plusz ok, amiért győzelemmel kell majd hazatérnem."

A lap kérdésére, az ökölvívó menedzsere, Rogelio Espino megerősítette, védence Erdei Zsolt ellen lép majd szorítóba a WBA-címért, az összecsapásra november 24-én a drezdai Freiberger Arenában kerül sor.